Statamat

Noodverlichting


Statamat biedt met het volledige productengamma van Linergy en de Eltek Uniled reeks van Honeywell kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten. Voor elke omgeving of toepassing bieden wij een oplossing. Wij willen hierbij onze innovatieve noodverlichtingen met LED-technologie in de schijnwerper plaatsen.

Bij het ontwerpen van noodverlichtingssystemen moet men met vele aspecten rekening houden. Het is belangrijk eerst het noodevacuatieplan op te stellen, en alle gevaarlijke plaatsen en toestanden te bepalen, om een degelijk noodverlichtingsplan uit te kunnen tekenen.

Afhankelijk van de omgeving en de toepassing kan men kiezen uit diverse types armaturen:

Als basistype kunnen we de Step-reeks aanbieden, een esthetische, economische en functionele armatuur. Step bestaat in niet-permanent en permanent, met of zonder automatische testfunctie, met batterijen of centraal gevoed, en is beschikbaar in 8, 11 of 18W. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar zoals inbouwkit, kit voor gyproc, signalisatiekit, bschermingsrooster. Bovendien is de zelftestversie lastenboek CC400 gekeurd! 

De Step2-reeks geeft dan weer door gebruik van een Fresnellens een hogere lichtflux, en kan met een kap, een plexiglasplaat of een inlegpictogram ook dienen voor signalisatie.

De Cristal65-reeks biedt alle oplossingen voor een gebruik waar IP65 vereist is, bijvoorbeeld voor buitengebruik. Ook hier zijn niet-permanent en permanent, met of zonder automatische testfunctie, met batterijen of centraal gevoed, beschikbaar in 8, 11 of 18W. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar zoals inbouwdoos, kit voor gyproc, signalisatiekit, bschermingsrooster. De zelftestversie is lastenboek CC400 gekeurd! 

Statamat biedt echter ook de innovatieve en zuinige verlichting met LED-technologie, namelijk de Ledy, Lyra en UniLED reeksen. Voordelen van de LED-armaturen zijn laag verbruik (zeker bij permanent), lange levensduur en dus lage onderhoudskosten.

De esthetiek van de Ledy armaturen zal elke architect charmeren. Ze zijn beschikbaar in niet-permanent en permanent, met of zonder zelftestfunctie, met batterijen of centrale voeding. Ook hier zijn diverse accessoires beschikbaar zoals inbouwdoos, beschermingsrooster, kit voor gyproc, signalisatiekit, maar bovenal moeten we wijzen op de beschikbaarheid van voorpanelen en afwerkingskaders in diverse kleuren.

Lyra is een hightech signalisatie waarbij de lichtbron bestaat uit witte LEDs met hoog rendement. Het toestel is esthetisch aangenaam en dus ideaal voor elke omgeving.

Met de Uniled reeks van Eltek biedt Statamat een voordelige LED-armatuur voor standaard gebruik.

Voor grote ruimtes bieden we de Twinlight in IP20 of IP65, met 2 halogeenprojectoren van 55W. Met de 3F Linda armaturen kunnen de gewone verlichtingsarmaturen gebruikt worden als noodverlichting. Deze zijn beschikbaar in 18W, 36W, 58W, zowel in de gewone uitvoering als lichtarmatuur, als in de versie met noodvoeding.

In explosiegevaarlijke omgeving kan U de Ex-versie gebruiken, permanent of niet-permanent.

En als U in onze selectie nog niet vindt wat U zoekt kunnen wij U geruststellen: U kan alle armaturen uit de catalogen van Linergy en 3F en Eltek bij ons bekomen!

Mijn Brochure

Op iedere productpagina staan informatiefiches die u tot een handige persoonenlijke brochure kan bundelen.